Wishful Wednesday 43: In Death Series

20130403-124544

Hari Rabu cepet banget ya datangnya. Udah tanggal 21 Januari aja dan sebentar lagi … Februari, bulan yang saya tunggu-tunggu karena saya dan keluarga mau liburan 😚.

Berhubung mau berlibur, saya jadi kasak-kusuk mencari buku untuk dibawa. Selain itu, mama saya juga lagi keranjingan baca dan salah satu serial yang ia suka adalah In Death Series.

Saya punya beberapa buku In Death, tapi setelah crosscheck lagi, ternyata saya ketinggalan jauh nih.

image

In Death Series checklist

Jadi, untuk minggu ini, wishlist saya adalah buku-buku ini:
1. Naked in Death – link

2. Glory in Death – link

3. Betrayal in Death –
link

4. Reunion in Death – link

5. Purity in Death – link

6. Imitation in Death – link

7. Divided in Death – link

8. Visions in Death – link

9. Survivor in Death – link

Ini kayaknya wishlist terbanyak sepanjang ikutan Wishful Wednesday deh 😁.

Itung-itung melengkapi koleksi dan ada bahan diskusi dengan mama.

Yang mau ikut posting Wishful Wednesday langsung aja klik link ini ya.

Happy Wednesday 💕

image

About lustandcoffee

A housewife, a mother, a passionate literati, a writer, a tea addict & occasional traveler. I also translate some articles for a business magazine. I'm a contributor for Writer's Magz Indonesia.

Posted on January 21, 2015, in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: