Wishful Wednesday 35: Happy Christmas

20130403-124544

Merry Christmas untuk Astrid dan teman-teman lain yang merayakannya. Semoga damai natal menyertai kita sekeluarga.

Udah lama nggak ikutan Wishful Wednesday karena lagi puasa beli buku sebenarnya sih. Tapi khusus hari ini, saya punya wish buku ini. Semoga ada santa yang mengirimkan buku ini ke rumah :p

20131225-103306.jpg

Description

A little boy was found dead in a children’s playground…Daniel Hunter has spent years defending lost causes as a solicitor in London. But his life changes when he is introduced to Sebastian, an eleven-year-old accused of murdering an innocent young boy. As he plunges into the muddy depths of Sebastian’s troubled home life, Daniel thinks back to his own childhood in foster care – and to Minnie, the woman whose love saved him, until she, too, betrayed him so badly that he cut her out of his life. But what crime did Minnie commit that made Daniel disregard her for fifteen years? And will Daniel’s identification with a child on trial for murder make him question everything he ever believed in?

Link BDLink GR

Tertarik ingin baca buku ini gara-gara newsletter Bookperk yang suka menawarkan ebook dengan harga murah. Tapi tetep lebih asyik baca hard copy ya.

Selain itu, sinopsisnya juga bikin penasaran. Kebetulan memang genrenya juga saya suka.

Oiya, untuk edisi Christmas ini, ada giveaway lho di blognya Astrid, jadi langsung aja ke TKP untuk lihat persyaratannya ya.

20130622-091605.jpg

About lustandcoffee

A housewife, a mother, a passionate literati, a writer, a tea addict & occasional traveler. I also translate some articles for a business magazine. I'm a contributor for Writer's Magz Indonesia.

Posted on December 25, 2013, in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. 16 Comments.

  1. tezarariyulianto

    semoga terkabul kak

  2. ow, genrenya thriller!
    not really my cup of coffee but the synopsis sounds interesting.
    good luck, ka yuska🙂

  3. misteri? tetiba ingat belum kelar baca misteri.
    Semoga terkabul Kak Yuska

  4. Judul dan sinopsisnya menarik. Saya udah lama ga baca buku dg genre macam gini lagi, agak kurang info soalnya :))

    Anyway, semoga terkabul ya wish-nya🙂

  5. Semoga terkabul yaa…😉

    @lucktygs
    luckty.wordpress.com/2013/12/24/wishful-wednesday-37-prom-and-prejudice/

  6. bukunya tampak suram tapi keren ya yus🙂 happy christmas juga, thanks udah ikutan ya🙂

  7. Aku pikir genrenya romens kalo diliat dari covernya, ternyata thriller :O

    Semoga terkabul ya, Mbak😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: