Wishful Wednesday 29: Call Me Zelda

20130403-124544

Nggak kerasa udah sampai edisi 29. Minggu lalu absen karena ada kesibukan yang nggak bisa ditunda, ketinggalan deh jadinya. Moga-moga bisa lebih rajin lagi ikutan WW.

Minggu ini lagi pengin banget buku ini:

20130911-053546.jpg

Call Me Zelda by Erika Robuck

Description:

“Everything in the ward seemed different now, and I no longer felt its calming presence. The Fitzgeralds stirred something in me that had been dormant for a long time, and I was not prepared to face it….” From New York to Paris, Scott and Zelda Fitzgerald reigned as king and queen of the Jazz Age, seeming to float on champagne bubbles above the mundane cares of the world. But to those who truly knew them, the endless parties were only a distraction from their inner turmoil, and from a love that united them with a scorching intensity. When Zelda is committed to a Baltimore psychiatric clinic in 1932, vacillating between lucidity and madness in her struggle to forge an identity separate from her husband, the famous writer, she finds a sympathetic friend in her nurse, Anna Howard. Held captive by her own tragic past, Anna is increasingly drawn into the Fitzgeralds’ tumultuous relationship. As she becomes privy to Zelda’s most intimate confessions, written in a secret memoir meant only for her, Anna begins to wonder which Fitzgerald is the true genius. But in taking ever greater emotional risks to save Zelda, Anna may end up paying a far higher price than she intended…. READERS GUIDE INCLUDED

Buku ini bukan biografi Zelda Fitzgerald, tapi hisfic based on Zelda’s life as a queen of Jazz Age. Masih belum puas digging about Flapper era. Gue merasa masih perlu membaca banyak buku tentang era itu.

Yang mau ikutan Wishful Wednesday:

  1. Silakan follow blog Books To Share – atau tambahkan di blogroll/link blogmu =)
  2. Buat posting mengenai buku-buku (boleh lebih dari 1) atau segala hal yang berhubungan dengan kebutuhan bookish kalian, yang jadi inceran kalian minggu ini, mulai dari yang bakal segera dibeli, sampai yang paling mustahil dan hanya sebatas mimpi. Oya, sertakan juga alasan kenapa buku/benda itu masuk dalam <emwishlist kalian ya!
  3. Tinggalkan link postingan Wishful Wednesday kalian di Mrr Linky yang ada di akhir postingan. Kalau mau, silakan tambahkan button Wishful Wednesday di posting kalian.
  4. Mari saling berkunjung ke sesama blogger yang sudah ikut share wishlistnya di hari Rabu =)

Happy Wednesday.

20130622-091605.jpg

About lustandcoffee

A housewife, a mother, a passionate literati, a writer, a tea addict & occasional traveler. I also translate some articles for a business magazine. I'm a contributor for Writer's Magz Indonesia.

Posted on September 11, 2013, in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 5 Comments.

  1. iin ekawati markus

    aku blum prnah baca buku ini… suka baca biography tpi klo ngomong bhs nggris gk trlalu mengerti. krn sbenarx bhsa yg dpkai terkadang sulit di mengerti

  2. Wah, aku kok malah kebayangnya game yaa xD
    Semoga cepet dapet ya, kak!😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: