Booking Through Thursday: Nightmare Cast

20130620-054847.jpg

Button taken from here

Yay, postingan pertama Booking Through Thursday, meme keren dari sini.

Pertanyaan minggu ini adalah:

And, the reverse–which actors have been particularly badly cast in roles of characters you first met in the pages of a book? Do you blame the actors or the writers and other film-people for the failure? Who would you have cast instead?

Tiga pemeran utama di Twilight Saga, definitely miscast.
Edward Cullen dalam bayangan gue bukankah R-Patz. Semula Stephenie Meyers memang mau casting Henry Cavill untuk jadi Edward. Tapi karena faktor umur (tentu saja Henry akan terlihat sangat tua untuk jadi murid SMA), pilihan jatuh pada R-Patz, sesama British actor.
Kalau gue boleh berangan-angan, seandainya Twilight sudah ditulis di tahun 90an, sosok yang cocok jadi Edward itu River Phoenix muda. Matanya tajam, garis wajah tegas, dan cool. Dijamin vampirenya ga cemen.
Dan yang jadi Bella, tak lain dan tak bukan Madeleine Stowe muda. Cantik, feminin, bisa lembut, bisa juga intense. Yang jelas Madeleine nggak akan berekspresi flat.
Richard Grieco yang ada di kepala untuk berperan jadi Jacob.

Untuk yang mau partisipasi, silahkan klik link diatas ya.
Happy Thursday

20130322-091443.jpg

About lustandcoffee

A housewife, a mother, a passionate literati, a writer, a tea addict & occasional traveler. I also translate some articles for a business magazine. I'm a contributor for Writer's Magz Indonesia.

Posted on June 20, 2013, in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 9 Comments.

  1. setuju banget, awalnya ak suka banget nget sama buku Twilight, tapi begitu tau para pemerannya kecewa berat, pengen nagis rasanya :((

  2. Cast pendukung sih aku nggak ada masalah. 3 tokoh utamanya itu blah banget ya -_-

  3. Q jg setuju. Most of the casts’ expressions look flat to me. There’s such a thing as too subtle that you can’t even see it. Maybe that’s what they were trying to do (ini kl mau khusnudhon).

  4. Betewe, blog yg bikin weekly meme ini keren yak. Banyak ide buat nulis. Tapi kl posting meme lawas dari situ gpp kali ya, Mb? Telat taunya soalnya. (>_<)

  1. Pingback: Booking Through Thursday Awesome Memes | Reviews by the Geek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: