Monthly Archives: April 2013

[Book Review] Hunted by P.C. Cast & Kristin Cast

20130417-041255.jpg

Title: Hunted (House of Night series #5)
Authors: P.C. Cast & Kristin Cast
Publisher: St. Martin’s Press
Published: March 16th, 2010
ISBN 13: 9780312577995
Category: Fiction/Paranormal Romance/Vampire/Fantasy
Website: http://houseofnightseries.com/
Format: Ebook

Book blurb:

What if the hottest guy in the world was hiding a nameless evil, and all he wanted was you?At the start of this heart-pounding new installment of the bestselling House of Night series, Zoey and her gang must discover a way to deal with an unexpected danger that might bring them all down. Neferet guards her powerful new consort, Kalona, who looks gorgeous and has the House of Night under his spell. A past life holds the key to breaking his rapidly spreading power, but what if it shows Zoey truths she can’t face? Meanwhile, the red fledglings have cleaned up well, but are they really as friendly as they seem? On the boyfriend front, Zoey has a chance to fix things with super-hot ex-, Erik, but she can’t stop thinking about Stark, the archer who died in her arms, and she is driven to save him from Neferet’s sinister influence. Will anyone believe the power evil has to hide among us?

Thoughts:

Buku ke-5 dari seri House of Night ini pace-nya paling lambat dibanding 4 buku sebelumnya. Buku ini juga adalah buku terlama dari seri ini yang gue baca. Agak membosankan, seperti anti klimaks dari buku sebelumnya, Untamed yang alurnya cepat dan action-driven.
Gue mulai jenuh dan capek dengan Zoey yang labil, juggling dari Erik, Heath, Stark (yang bangkit lagi menjadi red fledgling seperti Stevie Rae), hingga Kalona, si fallen angel. Seolah-olah semua cowok di sekitarnya itu hot. Dan yang bikin neg adalah Zoey ngaku dia ho-ish. Rada berlebihan. Suka sama dua cowok masih bisa ditolerir. Empat? Boy-crazy.
Gue mulai suka dengan Aphrodite dan Darius. Mereka pasangan yang manis. Gue ngebayangin yang jadi Darius itu Channing Tatum.
Zoey terluka oleh anak buah Kalona. Setelah mendekam di gua bersama Stevie Rae dan gank red fledgling-nya.
Zoey dan the Nerd Herd terpaksa menerima panggilan Neferet untuk balik ke House of Night. Suasana berubah. House of Night seperti mati. Belum lagi Raven Mockers yang menggantikan tugas Sons of Erebus menjaga House of Night, membuat keadaan semakin mencekam.
Neferet juga sudah tidak memakai simbol Nyx, dan menggantinya dengan kalung sayap hitam onyx. House of Night officially becomes a Stepford school.
Para fledgling terkena pengaruh sihir Kalona dan mereka percaya bahwa Kalona adalah utusan Nyx. Begitu juga dengan para profesor. Hanya Lenobia, Dragon dan Anastasia yang tidak terpengaruh oleh sihir Kalona. Mereka mendukung Zoey untuk menjadi High Priestess yang baru.
Pertarungan antara duo Kalona-Neferet dengan kubu Zoey berlangsung. Bagaimana cara Zoey mengalahkan Kalona yang immortal? Di buku sebelumnya, Aphrodite mendapat penglihatan dan menuliskan puisi tentang ramalan di masa datang yang ada hubungannya dengan Kalona dan Neferet.
Kali ini salah satu red fledgling yang menuliskan puisi berisi kode yang harus dipecahkan untuk mengalahkan Kalona. Zoey meminta bantuan Lenobia untuk membantunya mencari para perwakilan elemen yang disebutkan dalam puisi tersebut.

Gue kurang puas dengan endingnya. Tapi masih akan berlanjut perang antara Zoey cs vs Neferet. Moga-moga buku berikut lebih seru.

Quotes from the book:

Evil will win if good people do nothing.
A heart’s a hard thing to live without.
Sometimes the people closest to you betray you, and your home isn’t a place you can be happy anymore.
People who are filled with hate don’t know how to handle love.

20130330-114838.jpg

20130330-114856.jpg

Wishful Wednesday 10: The Gormenghast Trilogy

wishful-wednesday

Asyiknya hari rabu adalah ikutan meme Wishful Wednesday dan mengubek-ubek wishlist sambil berandai-andai punya buku impian.

Postingan hari ini adalah postingan ke-10. Semoga kesampean punya buku yang ini:

Gormenghast is the vast crumbling castle to which the seventy-seventh Earl, Titus Groan, is Lord and heir. Gothic labyrinth of roofs and turrets, cloisters and corridors, stairwells and dungeons, it is also the cobwebbed kingdom of Byzantine government and age-old ritual, a world primed to implode beneath the weight of centuries of intrigue, treachery, manipulation and murder.

12783680

Lagi kangen baca buku gothic dan sepertinya koleksi buku genre ini belum banyak. Tadi iseng-iseng browsing, menurut Carlos Ruiz Zafón, buku The Gormenghast Trilogy ini termasuk Top 10 20th-century Gothic Novels. Dan ternyata sudah pernah diadaptasi oleh BBC.

Jonathan-Rhys-Meyers-as-S-006

Jonathan Rhys Meyers-nya masih muda banget ya 🙂

List lengkapnya bisa dilihat di sini.

Yang mau ikutan Wishful Wednesday langsung aja klik Blog Astrid.

Happy Wednesday.

20130330-114856.jpg

Happy Birthday Bebi!

logo-bbi

Woohoo…

Go Bebi, it’s your birthday
We gonna party like it’s your birthday…

Happy 2nd anniversary, BBI. Wishing you all the best and the very best. Thanks for uniting Indonesian Book Bloggers and keep spreading the bookish-love.

7775

Pic from here.

20130330-114856.jpg

Wishful Wednesday 9: Alex Flinn Collections

Menurut numerology, angka 9 berarti accomplishment. Nggak heran banyak orang yang suka dengan angka ini karena dianggap membawa keberuntungan. Semoga di Wishful Wednesday ke-9 ini keinginan gue terkabul untuk memiliki buku-buku berikut:

Alex Flinn Collections

20130410-091933

 

bookblurb

Abeast. Not quite wolf or bear, gorilla or dog but a horrible new creature who walks upright–a creature with fangs and claws and hair springing from every pore. I am a monster.You think I’m talking fairy tales? No way. The place is New York City. The time is now. It’s no deformity, no disease. And I’ll stay this way forever–ruined–unless I can break the spell.Yes, the spell, the one the witch in my English class cast on me. Why did she turn me into a beast who hides by day and prowls by night? I’ll tell you. I’ll tell you how I used to be Kyle Kingsbury, the guy you wished you were, with money, perfect looks, and the perfect life. And then, I’ll tell you how I became perfectly . . . beastly.

Buku ini yang baru difilmkan. Gue beberapa kali nonton film ini di DVD dan TV. Penasaran sama bukunya yang menurut review lebih keren daripada filmnya.
Beastly adalah modern twist dari Beauty and the Beast.

 

 

20130410-091958

bookblurb

Bewitching can be a beast. . . . Once, I put a curse on a beastly and arrogant high school boy. That one turned out all right. Others didn’t. I go to a new school now–one where no one knows that I should have graduated long ago. I’m not still here because I’m stupid; I just don’t age. You see, I’m immortal. And I pretty much know everything after hundreds of years–except for when to take my powers and butt out. I want to help, but things just go awry in ways I could never predict. Like when I tried to free some children from a gingerbread house and ended up being hanged. After I came back from the dead (immortal, remember?), I tried to play matchmaker for a French prince and ended up banished from France forever. And that little mermaid I found in the “Titanic” lifeboat? I don’t even want to think about it. Now a girl named Emma needs me. I probably shouldn’t get involved, but her gorgeous stepsister is conniving to the core. I think I have just the thing to fix that girl–and it isn’t an enchanted pumpkin. Although you never know what will happen when I start . . . bewitching.

Kali ini Kendra yang bercerita di buku ini. Diceritakan asal mula ia jadi witch. Kayaknya sih seru.

 

 

20130410-103914

bookblurb

Full description Reviews Bibliographic data
Full description for Towering
High in my tower I sit. I watch the birds fly below, the clouds float above, and the tall, green forest stretch to places I might never see.Mama, who isn’t my mother, has kept me hidden away for many years. My only companions, besides Mama, are my books–great adventures, mysteries, and romances that I long to make my reality. But I know that no one will come to save me–my life is not a fairy tale after all.Well, at least no one has come so far. Recently, my hair has started to grow rapidly and it’s now long enough to reach the bottom of the tower from my window. I’ve also had the strangest dreams of a beautiful, green-eyed man. When Mama isn’t around, I plan my escape, even if it’s just for a little while. There’s something–maybe someone–waiting for me out there and it won’t find me if I’m trapped here towering above it all.

Ketebak banget kali ini versi modern dari Rapunzel. Entah Kendra muncul atau nggak di buku ini, yang jelas ketiganya merupakan bagian dari Kendra Chronicles

Yang mau ikutan Wishful Wednesday, lzngsung klik aja Blognya Astrid.

Happy Wednesday!

20130330-114856.jpg

[Book Review] Untamed by P.C. Cast & Kristin Cast

untamed-book-cover

 

bookinfo

Title: Untamed (House of Night series #4)
Authors: P.C. Cast & Kristin Cast
Publisher: St. Martin’s Press
Published: September 23rd, 2008
ISBN-13: 9780312379834
Category: Fiction/Paranormal Romance/Vampire/Fantasy
Website: http://houseofnightseries.com/
Format: Ebook

 

bookblurb

Life sucks when your friends are pissed at you. Just ask Zoey Redbird – she’s become an expert on suckiness. In one week she has gone from having three boyfriends to having none, and from having a close group of friends who trusted and supported her, to being an outcast. Speaking of friends, the only two Zoey has left are undead and unMarked. And Neferet has declared war on humans, which Zoey knows in her heart is wrong. But will anyone listen to her? Zoey’s adventures at vampyre finishing school take a wild and dangerous turn as loyalties are tested, shocking true intentions come to light, and an ancient evil is awakened in PC and Kristin Cast’s spellbinding fourth House of Night novel. (Recommended for readers age 13 and older)

 

thoughts

Kiss and makeup after the breakups. Yes, our Zoey lost all of her boyfriends, but she got the Nerd Herd back plus Aphrodite. I’m happy about Stevie Rae who’s back on humanity track and help her fledlings turned to crazy vampires on the tunnel.

Aphrodite had a vision about apocalypse which involves war between vampires and humans. The ancient dark spirit was about to return, chanting songs about the return of the beast with Aphrodite as a medium. It’s got something to do with ancient Cherokee’s fallen angels, as told by Zoey’s grandmother. The Raven Mockers appeared to Zoey & her grandmother, even chanting a lost song that prophesied their father’s return.

One question that still lingers in my head: why the hell did the high priestess can’t recognize that Aphrodite’s mark has disappeared?

Some new characters were introduced. I feel bad for the transfer-fledgling, Stark, who had a fling with Zoey. Bad thing happened to him. Erik’s back, and Aphrodite’s love life blossomed again since Darius stepped in the House of Night.

There’s a major turn of event in this book that changed the fate of House of Night’s fledglings.

The fourth installment of House of Night is more action driven. The romance and the ooey-gooey were put aside. I like Untamed better than the previous installments. The explanation about ancient Cherokee mythology is an eye-opener.

 

Quotes copy

Good. You’re supposed to read it, and I hope you understand what the hell it means. I never can figure out poetry. It’s all boring bull shit.”

“Free will sometimes sucks.”

20130330-114930.jpg

20130330-114856.jpg

[Book Giveaways] Tons of Books by David Levithan, John Green, etc

Evie Seo, one of my fave book bloggers, kembali berbaik hati bagi-bagi buku untuk International followers-nya.

Ada 4 paket buku yang bisa kalian menangkan, yaitu:

20130408-043601.jpg

Pilih 1 dari paket buku ini

20130408-043625.jpg

David Levithan or John Green

20130408-043643.jpg

Flesh & Bone by Jonathan Maberry

20130408-044701.jpg

Entire Gone Series 1-6

Cara ikutan giveaway-nya gampang banget. Klik aja masing-masing link di atas.

Good luck 🙂

20130330-114856.jpg

[Book Review] In The Eye of The Storm by Brilliant Yotenega

20130405-010356.jpg

bookinfo

inthe

 

 

thoughts

Surprised and excited. Itu yang pertama kali gue rasakan saat tahu ketika Ega, salah satu sahabat penulis, akan merilis buku yang diberi titel In the Eye of the Storm ini. Lewat note di akun Facebooknya, Ega memberi spoiler isi buku ini beberapa chapter. Nggak butuh waktu lama untuk membaca dan mencerna kisah perjalanan hidupnya yang penuh dengan goncangan. Seperti diterpa badai, begitulah pengalaman Ega saat menapakkan kaki di ibukota yang kejam ini.
Bab demi bab mengalir lancar, diselipi beberapa kutipan dari penulis ternama. Di beberaoa bagian, air mata gue jatuh saking terharunya, seolah merasakan apa yang dialami oleh Ega.
Gue salut akan perjuangan Ega, bangga Ega bisa melewatinya dengan bahu tegak, dan hingga saat ini, Ega masih murah senyum.

Buku ini sama sekali tidak menggurui. Membagi pengalaman berharga adalah salah satu amal, dan gue adalah salah satu orang yang tersentuh oleh tulisan Ega. Betapa bersukur dan berserah pada Tuhan adalah hal simpel namun masih berat untuk dilakukan.

Dengan segala kesederhanaan dan kerendahan hatinya, penulis sadar bahwa pertolongan Tuhan memang selalu tepat pada waktunya.

Buku ini diterbitkan secara indie oleh nulisbuku.com. Gue merekomendasikan buku ini untuk semua orang.

20130330-114930.jpg

author

20130405-010528.jpg

1. Apa yang memicu Anda untuk menulis buku ini?
Kisah yang aku tulis ini sudah terjadi beberapa tahun 2008. Aku berpikir bahwa di tahun itu adalah salah satu milestone dalam hidupku. Dan, aku ingin anak-anakku nanti memahami hal-hal yang dapat mempengaruhi masa depan mereka karena keputusan yang aku buat di tahun 2008 tersebut. Semoga kisahku nanti dapat memberikan sedikit identitas yang berguna bagi dirinya sendiri 🙂

2. Kapan ide untuk menulis dan merilis buku ini muncul?
Aku sudah lama ingin menuliskannya sejak apa yang pernah aku alami. Dan aku berjanji kepada diri sendiri untuk menuliskannya. Untuk menulis sebuah kisah di masa lalu ternyata membutuhkan mental yg cukup, tidak mudah melakukannya, karena kita harus mengunjungi kepingan-kepingan kenangan yang pahit sekali lagi dan menuliskannya. Namun saat awal tahun 2013, aku menantang diriku untuk melakukannya, menulis dan menerbitkannya menjadi buku. I did it! Menulis itu selalu melegakan 🙂

3. Siapa penulis favorit Anda?
Ini pertanyaan jebakan, hahaha, karena aku membaca banyak buku, dari buku bisnis, religi sampai novel. Dan aku mengagumi banyak penulis. Bagiku setiap penulis itu jenius. Mereka semua sangat menginspirasiku. Jika harus memilih, aku suka: Yann Martel, Paulo Coelho, Charles R. Swindoll, John C. Maxwell, John Grisham, Seno Gumira Ajidarma.

4. Sedang membaca buku apa?
Aku juga selalu bingung jika ditanya pertanyaan seperti ini, karena aku selalu membeli banyak buku setiap kali berkunjung ke toko buku (bahkan toko buku online juga), dan membaca semuanya secara random, setiap hari aku bisa membaca 3 sampai 5 buku yang berbeda secara bergantian. Buku-buku yang sedang berserakan di mejaku adalah the Fifth Mountain by Paulo Coelho, Buku puisi Joko Pinurbo: Baju Bulan, Man of Honor: William Soeryadjaya biografi, Irrational Cunsumer by Dan Ariely (Non-fiksi), Berani Mengubah by Pandji Pragiwaksono

5. Untuk proyek selanjutnya, apakah Anda masih berpijak pada genre yang sama, atau ada rencana untuk menulis novel fiksi?
Tidak, selanjutnya aku ingin menulis novel fiksi juga, menulis minimal satu buku bisnis, dan buku cerita anak juga sepertinya menantang 🙂

6. Punya waktu menulis favorit? Pagi, siang atau malam?
Pagi sebelum jam 7 dan malam setelah jam 11. Di luar jam tersebut adalah waktu yang tepat untuk membaca dan mengamati kehidupan 🙂

7. Lagu yang cocok untuk menjadi soundtrack “In The Eye of the Storm”?
Di buku saya tersebut sudah terselip sebuah lagu yang cocok setiap bab-nya. Dan, lagu tersebut mewakili mood di setiap babnya.

8. Seandainya “In the Eye of the Storm” difilmkan, siapa yang cocok untuk memerankan tokoh Anda dan istri Anda?
Hahaaha, Idealnya sih setiap penulis novel tidak mengintervensi pilihan sutradara dalam membuat film, karena mungkin akan sangat berbeda visinya. Namun, jika harus memilih, aku akan memilih Tio pakusadewo ketika masih muda, atau Lukman Sardi boleh juga. Untuk istri, aku memilih diperankan oleh Prisia Nasution.

9. Ada pesan untuk pembaca/calon pembaca “In the Eye of the Storm”?
Saat menulis buku tersebut, aku selalu mengingat kata-kata yang ditulis oleh Raja Daud ini:
“Masa hidup kami tujuh puluh tahun dan jika kami kuat, delapan puluh tahun, dan kebanggaannya adalah kesukaran dan penderitaan; sebab berlalunya buru-buru, dan kami melayang lenyap.”
Jadi, setiap hal yang kita lalui dalam hidup itu layak untuk dikenang dan ditulis, maka nikmatilah kenangan itu. 🙂

10. Pesan untuk penulis baru?
Jangan berhenti berkarya. Kita tidak akan pernah tahu bagaimana sebuah karya akan mempengaruhi seseorang. Tetaplah menulis!

Brilliant Yotenega
Twitter: @byotenega
FB: http://www.facebook.com/byotenega

20130330-114856.jpg

[Book Review] Chosen by P.C Cast & Kristin Cast

20130403-095448

 

Title: Chosen (House of Night series #3)
Authors: P.C. Cast & Kristin Cast
Publisher: ATOM
Published: March 7th, 2009
ISBN: 1905654332
Category: Fiction/Paranormal Romance/Vampire/Fantasy
Website: http://houseofnightseries.com/
Format: Ebook

Book description from bookdepository:

“I guess it had gone okay with Stevie Rae. I mean, she had agreed to meet me tomorrow. And she hadn’t tried to bite me, which was a plus. Of course, the whole trying-to-eat-the-street-person thing was highly disturbing …” Zoey’s best friend, Stevie Rae, is undead – in an eww! zombie! kind-of-way, not in a cool vampire kind-of-way. She’s struggling to retain her humanity and Zoey doesn’t have a clue how to help. But she does know that anything they discover must be kept secret. Trust has become a rare commodity. Sinister forces are at work at the House of Night, where the line between friend and enemy is becoming dangerously blurred. – Not suitable for younger readers –

Thoughts:

Zoey is doing her best to save Stevie Rae, her best friend. Stevie Rae lives in a tunnel with a bunch of other vampirish zombies (or zombieish vampires), ex-fledglings who couldn’t make it to vampirism.

I’m kinda disappointed with Zoey, who slurs ‘H’ word to Aphrodite, but she’s doing a series of slutty things. Aphrodite was caught doing a dirty stuff to Erik in Marked, but at least she did it with Erik only. Zoey who addresses Aphrodite a ‘ho’ is dating Heath and Erik, also has a huge lust on Loren, her teacher. Well, I guess the title should be given to Zoey instead of Aphrodite. And Zoey realized that she’s turning into a ho, which made me laugh.

Aphrodite is replacing Stevie Rae to represents earth, as Erik failed during the rehearsal. Nyx wanted Aphrodite to be. So, she’s the odd among Damien, Shaunee and Erin.
Things turn the other way around. While Zoey lost the person she trusted (Neferet), she gains a new friend (Aphrodite), someone who she can talk to about Stevie Rae.
Together, they try to fix Stevie Rae.

One thing reminds me of the Vampire Diaries: Stevie Rae said she couldn’t enter a house unless invited. I guess the authors should change the method.

The story’s a bit boring and dragging in the first chapters. Things got more tensed in chapter 11. And then the pow-wow bang-bang-boom surprised knocks in chapter 14. Sorry, no spoiler, but my jaw almost dropped. I think that’s the best part of all the three books. I start to take this book seriously.

I was disappointed with Zoey. She’s a mighty goodie-goodie, but she impulsively gives up her virginity without thinking. I thought she would keep it, but I guess it’s true that she’s becoming a ho. But she paid the price. Something fishy about Blake and I was right.

One ridiculous scene is when Zoey’s friends are doing the ritual to fix Stevie Rae. She’s healed (thank goodness) and she got a new tattoo swirling on her face. Then Erin pulls a mirror in her purse. During the critical moment, she brought makeup kit?! I don’t understand. Doesn’t make sense to me.

Overall, the plot is intense and I want to read more.

Quotes from the book:

“So how was Europe?” Calm and collected, Erik draped an arm nonchalantly around my shoulders.
Loren’s smile got wider and he looked from Erik to me. “Not as friendly as it is here.”
Erik, who seemed to be having fun, laughed softly. “Well, it’s not where you go, it’s who you know.”

20130330-114838.jpg

20130330-114856.jpg

[Review] Opentrolley Indonesia Online Bookstore

Review: Opentrolley Indonesia Online Bookstore

Gue dapat email dari Opentrolley Indonesia dan gue mendapat complimentary voucher untuk belanja buku impor di website tersebut.
Dengan senang hati, voucher sebesar Rp. 50,000 tersebut gue pergunakan untuk membeli buku ini:

20130403-101121.jpg

Gue baru melirik genre classics gara-gara bloghopping ke blog tetangga. Kebetulan gue lagi membaca Pride and Prejudice-nya Jane Austen. Gue tertarik untuk mengoleksi semua buku karya Jane Austen.

Koleksi classics terbitan Signet Classics covernya keren, kayak cover buku chick lit. Gue coba iseng browsing di toko online langganan gue, ternyata koleksi Jane Austen dari Signet Classics nggak ada. Pastinya gue bakal beli lagi di opentrolley untuk melengkapi koleksi.

Opentrolley adalah toko buku online berbasis di Singapura. Semua buku yang dijual di sana adalah buku impor. Untuk harga, memang cukup variatif. Untuk koleksi classics banyak juga yang harganya di bawah Rp. 100,000. Kebetulan untuk memperingati earth day di bulan April ini, ada diskon 10%. Dan mulai bulan ini juga, opentrolley sudah bisa menerima pembayaran dengan kartu kredit.

Koleksi buku di opentrolley lumayan banyak. Ada sekitar 2 jutaan judul dari berbagai genre. Pengiriman buku juga cepat, antara 8 sampai 14 hari kerja. Pesanan gue nggak sampai 2 minggu sudah selamat sampai di rumah.
Packagingnya juga rapi, dibalut dengan bubblewrap.

Untuk yang suka beli buku impor, silahkan mampir ke Opentrolley.

20130330-114856.jpg

Wishful Wednesday 8: The Vampire Diaries series

20130403-124544.jpg

Nggak kerasa udah ketemu Rabu lagi. Seperti biasa, gue mau share wishlist buku yang pengin gue punya.

Sambungan minggu kemarin, Rabu ini gue masih mengidam-idamkan serial The Vampire Diaries

 

20130403-124404

The Awakening: AND The Struggle Bks. 1 & 2 By L. J. Smith

Book blurb:

A phenomenally popular vampire romance sequence – now showing on ITV2 – from the best selling author of Night World, L. J. Smith. The Awakening: Elena Gilbert is used to getting what she wants and she wants mysterious new boy, Stefan. But Stefan is hiding a deadly secret – a secret that will change Elena’s life for ever …The Struggle: Elena is torn between her boyfriend, Stefan, and his brother, Damon. But these brothers hide dark secrets and a tragic past that threatens them all. Damon wants to lead Elena astray – and he’d rather kill Stefan than let him possess her …

 

20130403-124422

The Fury: AND The Reunion Bks. 3 & 4 By L. J. Smith

Book blurb:

A phenomenally popular vampire romance sequence – now showing on ITV2 – from the best selling author of Night World, L. J. Smith. The Fury: Faced with an ancient evil, Stefan and Damon must stop their feuding and join forces with Elena to confront it. But in so doing, they are unwittingly sealing her fate …The Reunion: Elena summons the vampire trio once more to unite and challenge their fate. Together they will be called to face the most terrifying evil Fell’s Church has ever known.

Baru tahu ada versi 2 in 1-nya yang ga tebel-tebek amat dan juga nggak mahal sebenernya.

Asli gue penasaran sama bukunya setelah kecanduan TV series-nya. Moga-moga tahun ini kesampean punya 2 buku ini.

Yang mau ikutan Wishful Wednesday langsung aja klik blognya Astrid.

Happy Wednesday.

20130330-114856.jpg