Wishful Wednesday 8: The Vampire Diaries series

20130403-124544.jpg

Nggak kerasa udah ketemu Rabu lagi. Seperti biasa, gue mau share wishlist buku yang pengin gue punya.

Sambungan minggu kemarin, Rabu ini gue masih mengidam-idamkan serial The Vampire Diaries

 

20130403-124404

The Awakening: AND The Struggle Bks. 1 & 2 By L. J. Smith

Book blurb:

A phenomenally popular vampire romance sequence – now showing on ITV2 – from the best selling author of Night World, L. J. Smith. The Awakening: Elena Gilbert is used to getting what she wants and she wants mysterious new boy, Stefan. But Stefan is hiding a deadly secret – a secret that will change Elena’s life for ever …The Struggle: Elena is torn between her boyfriend, Stefan, and his brother, Damon. But these brothers hide dark secrets and a tragic past that threatens them all. Damon wants to lead Elena astray – and he’d rather kill Stefan than let him possess her …

 

20130403-124422

The Fury: AND The Reunion Bks. 3 & 4 By L. J. Smith

Book blurb:

A phenomenally popular vampire romance sequence – now showing on ITV2 – from the best selling author of Night World, L. J. Smith. The Fury: Faced with an ancient evil, Stefan and Damon must stop their feuding and join forces with Elena to confront it. But in so doing, they are unwittingly sealing her fate …The Reunion: Elena summons the vampire trio once more to unite and challenge their fate. Together they will be called to face the most terrifying evil Fell’s Church has ever known.

Baru tahu ada versi 2 in 1-nya yang ga tebel-tebek amat dan juga nggak mahal sebenernya.

Asli gue penasaran sama bukunya setelah kecanduan TV series-nya. Moga-moga tahun ini kesampean punya 2 buku ini.

Yang mau ikutan Wishful Wednesday langsung aja klik blognya Astrid.

Happy Wednesday.

20130330-114856.jpg

About lustandcoffee

A housewife, a mother, a passionate literati, a writer, a tea addict & occasional traveler. I also translate some articles for a business magazine. I'm a contributor for Writer's Magz Indonesia.

Posted on April 3, 2013, in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 13 Comments.

  1. cover yang itu lebih simple tapi berkesan ya dibanding versi terjemahannya

  2. Bukunya kayaknya menarik mbak Yuska .Semoga cepat dapat ya

  3. pernah coba baca versi terjemahannya, tapi kok kurang sreg rasanya, jadi blm berlanjut sampai sekarang😦 malahan baca yang seri sookie (diadaptasi menjadi serial True Blood) terasa lebih menarik sekaligus lucu

  4. bener ya, ini yang ada di tv? temen-temen saya pada suka banget deh serinya.

    semoga cepat terwujud ya!😀

  5. aku suka covernyaaaa🙂 suka ketuker antara vampire diaries dan vampire academy, hahaha

  6. ak lebih dulu nonton serialnya dan nggak suka jadi nggak tertarik baca bukunya😀

  1. Pingback: Wishful Wednesday 24: Unfulfilled Wishes | lustandcoffee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: